Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
 
Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
Michael Bolle Chef-kok Totaal Catering Gorinchem
 

Michael Bolle

Michael Bolle is als chef-kok verantwoordelijk voor de bereiding van het eten. Passie voor koken en lekker eten is Michael's drijfveer. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij later kok wilde worden. Na de middelbare school volgde Michael de opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok aan het ROC Midden-Nederland. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op in diverse toprestaurants, waaronder het bekende restaurant De Gieser Wildeman.

Na zijn opleiding behaalde Michael diploma's voor Leermeester Koken & Serveren en HACCP Voor Leidinggevenden, gevolgd door het certificaat Sociale Hygiëne. Inmiddels heeft hij ruim 20 jaar werkervaring als chef-kok, die hij heeft opgebouwd in diverse horecagelegenheden. Michael exploiteert van 2007 tot 2017, samen met zijn partner Nicole, Sport- en zalencentrum De Spil in Bleskensgraaf. In 2010 is daar Cultureel Centrum De Koels in Vuren bijgekomen. In 2013 begon Michael aan een nieuwe uitdaging, die nog meer gericht is op de bereiding van lekker eten. Dit was de reden dat hij in de loop van dat jaar, samen met zijn partner, Totaal Catering Gorinchem gestart is. Zij zien het als een eer om hun gasten een onvergetelijke, culinaire avond te bezorgen. Tijdens het grote succes van Totaal Catering is Michael samen met zijn partner Nicole in 2017 Thuys eten & drinken begonnen te Schelluinen. Een mooie combinatie van eetcafé, cafetaria en catering. In het eetcafé kunt u heerlijk genieten van mooie gerechten van de chef-kok met de gastvrijheid van Nicole...

Nicole ten Berg