Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
 
Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
Gelegenheden bij Totaal Catering Gorinchem
 

Gelegenheden

Totaal Catering Gorinchem kan de catering verzorgen van al uw gelegenheden. Of het nu gaat om een intiem samenzijn, gezellig feestje of groot evenement, wij staan voor u klaar.

Wij kunnen op elke locatie cateren, maar beschikt u zelf niet over de ideale locatie, wij hebben ook 1 locatie in eigen beheer. 
  • Thuys eten & drinken in Schelluinen.
    Eten, drinken, loungen, terras, cafetaria, catering, verjaardagen, personeelsfeestjes, walkingdinner en nog veel meer. Thuys heeft alles in huis om jouw dag of avond te laten slagen.

    Thuys bevindt zich onder de rook van Gorinchem en landelijk gelegen in de Alblasserwaard. Het hele jaar door kan je genieten in het sfeervolle eetcafé van onze gevarieerde kaart met volop keus in betaalbare gerechten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze bar waar je kunt genieten van heerlijk vers bereide dranken en gerechten van de Bites kaart.

    Vanaf het voorjaar kun je ook heerlijk genieten op het buiten terras onder het genot van een hapje en een drankje. Het zonnige terras is direct gelegen aan prachtige fietsroutes.

    Bent u benieuwd wat Thuys voor u te bieden heeft zie onze website http://thuysinschelluinen.nl
Hieronder vindt u een overzicht met enkele voorbeelden van specifieke gelegenheden waarvoor u ons kunt inzetten.

Catering op maat? Informeer naar onze mogelijkheden:
Contact