Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
 
Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
Over ons door Totaal Catering Gorinchem
 

Over ons

Totaal Catering Gorinchem is een jong, modern en dynamisch cateringbedrijf, gevestigd in Gorinchem. Passie voor koken en gezelligheid is de basis achter Totaal Catering. Wij nemen graag de catering van uw feestje of andere gelegenheid op ons, zodat u, samen met uw gasten, zorgeloos kunt genieten. We verrassen u graag met onze service en vinden het leuk om u bijzondere gerechten voor te schotelen.

Met persoonlijke aandacht voor uw gasten, uw wensen en ook uw budget bieden wij voor elke gelegenheid Totaal oplossingen. Of het nu gaat om een gezellig diner bij u thuis, een verjaardag, kraamfeest, receptie, bruiloft, jubileum of een grootschalig evenement, bij Totaal Catering bent u aan het juiste adres.

Even voorstellen...

Michael Bolle

Chef-kok

Michael Bolle is als chef-kok verantwoordelijk voor de bereiding van het eten. Passie voor koken en lekker eten is Michael's drijfveer. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij later kok wilde worden. Inmiddels heeft Michael ruim 20 jaar werkervaring als chef-kok, die hij heeft opgebouwd in diverse horecagelegenheden.

lees meer

Nicole ten Berg

Gastvrouw

De gastvrouw van Totaal Catering, Nicole, heeft altijd al een grote liefde gehad voor het horeca vak. De interactie met gasten is de reden die haar werk boeiend en leuk maakt. Eerste prioriteit voor Nicole is dan ook om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Niets is haar teveel en alles doet ze met een lach!

lees meer