Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
 
Cookieverklaring 2013 Totaal Catering Gorinchem Ontwerp en realisatie Fourdesign
Bruiloft bij Totaal Catering Gorinchem
 

Bruiloft

Van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen! Uw huwelijksdag moet uiteraard een dag worden om nooit te vergeten. Als bruidspaar bent u vanaf het begin van de dag het stralende middelpunt. Wanneer u Totaal Catering uw bruiloft laat verzorgen zal het uw gasten aan niets ontbreken en verloopt alles zoals u dat van te voren hebt aangegeven. Onze gastvrijheid en uitstekende service, aangepast aan uw wensen, zorgen voor een onvergetelijke dag. Een dag waar u en uw gasten nog lang en met veel plezier aan zullen terugdenken. 

Ontvangst van de gasten, een warm welkom of een sfeervolle receptie zijn zaken die Totaal Catering voor u kan regelen. Dit alles kan op de locatie van uw keuze, maar ook in een van onze gezellige en sfeervol aangeklede zalen. Onze koks kunnen met zorg een exclusief diner of buffet voor u bereiden. Een fantastische feestavond, eventueel in combinatie met entertainment, behoort ook tot de mogelijkheden.

Graag nodigen wij u uit om snel eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Wij wensen u op voorhand heel veel plezier met de voorbereidingen van deze voor u onvergetelijke dag.
Contact